• darkblurbg

Boekhoudkantoor Jazz is opgericht door Esther Evers. Voordat ik mijn kantoor begon was ik eigenaar van een detailhandel zaak en een import- en exportbedrijf. Ik had in de jaren 90 al een webshop en was in veel zaken mijn tijd vooruit. Ik heb zeer succesvolle tijden meegemaakt maar ook minder succesvolle tijden. En juist van de laatste leer je.

Een aantal jaren terug, kreeg ik te horen dat mijn zoon een spierziekte heeft (Beckers Spierdystrofie) en werd het tijd om de verkoop te laten voor wat het was. Daar ik altijd mijn eigen boekhouding deed en vele ondernemers hielp met hun boekhouding besloot ik een opleiding boekhouding te volgen en mijn eigen kantoor op te richten.

Inmiddels is de "one man show" uitgegroeid tot een "band". Sander, Deborah, Charlotte en ik staan graag voor je klaar om je te helpen bij je boekhouding.

Als je behoefte hebt aan een boekhoudkantoor die niet alleen goed is in het verwerken van je boekhouding, maar ook graag met je meedenkt, dan zou ik zeker contact opnemen.